Nature Challenge är träningen för dig som gillar att träna tufft utomhus med naturen som inslag. Vi är en grupp som träffas under 8 veckor. Upplägget är varierat och ökar i intensitet allt eftersom – kondition och styrka varvas med stabilitet och rörlighet.

Du använder den egna kroppen som redskap, vi jobbar tillsammans för att öka motståndet och utnyttjar naturen som redskap. Du får tekniktips och inspiration genom olika sätt att träna ute i naturen. Att träna i grupp ger extra energi, tillsammans är vi starka!

Nature Challenge är en tuff utmaning för dig som vill träna ute tillsammans med andra och utmana din egen målsättning. För att kunna delta bör du klara av att springa sammanhängande i 10 minuter.

Varför ska jag välja Nature Challenge framför annan gruppträning?
Du får pepp, motivation och laganda som en gruppträning kan ge och samtidigt får du den expertis och professionella vägledning som en personlig tränare kan erbjuda. Eftersom Nature Challenge består av en mindre grupp garanteras varje deltagare att få en individanpassad träning, vilket gör att du får en mer effektiv träningstimme. Du har även möjlighet att ges tips och råd kring till exempel teknik och hur du kan gå tillväga för att lyckas uppnå dina mål.

Nästa gruppstart är vecka 16, måndag den 18 april klockan 18.15. 
Anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

Samlingsplats
Vi träffas på parkeringen vid Strömkarlsbron/Ekeblads sluss i Trolhättan (karta).

Exklusivt introduktionserbjudande!
Pris 695 kr (ord. pris 895 kr)
Vi tränar 1 pass i veckan under 8 veckor.
Begränsat antal platser (minst 5 deltagare krävs för genomförande).